Introductie
Picture

Psychologenpraktijk Yvonne Scheper

Generalistische basis-GGZ

Bezoekadres:

J.H. van Aismawei 11 (vlak naast de kerk)

9045 PE Bitgummole

Postadres:

Hegedyk 36

9024 EB Weidum

yvonnescheper@hetnet.nl

tel. 058-2532543  


Algemeen

In ieders leven gaan er dingen anders dan gewenst. Vaak lukt het om daar zelf weer overheen te komen, maar soms lukt dat niet, of duurt het te lang. Ieder mens heeft ook wel een of meer lastige eigenschappen, of reageert wel eens "verkeerd", maar soms lijkt het een grote klus om op eigen kracht de draad weer op te pakken. Dan kan deskundige hulp nodig zijn.

Denk niet te snel dat u er alleen uit moet komen. Of dat alles eerst nog erger moet worden voordat u hulp kunt krijgen. Juist als u er vroeg bij bent kan er sneller en effectiever aan de problemen gewerkt worden.


Nieuwe bekostiging in 2022

Per 1 januari 2022 wordt het "Zorgprestatiemodel" ingevoerd. Dit houdt in het kort in:
Vanaf 1 januari 2022 wordt elk consult apart in rekening gebracht, en niet, zoals tot dan toe, pas aan het eind van de volledige behandeling gedeclareerd.
Dit heeft gevolgen voor het eigen risico: als u al in behandeling was, en in 2021 eigen risico heeft moeten betalen, dan wordt er voor 2022 opnieuw eigen risico gevraagd.
Alle behandelingen die nog lopen op 31 december 2021 worden gedeclareerd als 'kort', 'midden' of 'intensieve' behandeling. Voor het deel van de behandeling dat doorloopt in 2022 wordt per consult gedeclareerd.


18+

Ik neem geen jeugdige cliënten (onder de 18) meer in behandeling.


Maatregelen Corona - 9-11-2021

Bij klachten (zoals bij iedereen reeds bekend, zie rivm), dient u uiteraard thuis te blijven, voor uw en onze veiligheid. De afspraak kan dan omgezet worden naar een bel-/beeldbelconsult.

Ook is er de mogelijkheid om de hele behandeling met een beeldbelverbinding te doen. Hier zijn goede ervaringen mee. Ik gebruik hiervoor speciaal voor psychologen ontwikkelde veilige software.


Clientenstop

Er geldt op dit moment een clientenstop; er kunnen geen nieuwe clienten in behandeling worden genomen. Zodra dat wel weer mogelijk is zal dat op deze website vermeld worden.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt kunt u bij uw zorgverzekeraar wachtlijstbemiddeling aanvragen.
 
(peildatum: 28 juni 2022)