Introductie
Picture

Psychologenpraktijk Yvonne Scheper

Generalistische basis-GGZ

Bezoekadres:

J.H. van Aismawei 11 (vlak naast de kerk)

9045 PE Bitgummole

Postadres:

Hegedyk 36

9024 EB Weidum

yvonnescheper@hetnet.nl

tel. 058-2532543  

Maatregelen Corona - 14-12-2020

De praktijk in Bitgummole zal voor u geopend blijven.

De ruimtes zijn groot genoeg om de anderhalve meter regel in acht te nemen.

Het dragen van een mondkapje is verplicht totdat u in de stoel heeft plaatsgenomen.

Wanneer u iets wilt drinken tijdens het consult, wilt u dat dan zelf meenemen? Dit maakt de kans op besmetting ook weer kleiner.

Bij klachten (zoals bij iedereen reeds bekend, zie rivm), dient u uiteraard thuis te blijven, voor uw en onze veiligheid. De afspraak kan dan omgezet worden naar een bel-/beeldbelconsult.

Wanneer u afbelt in verband met mogelijk Corona verschijnselen, breng ik geen kosten in rekening. Gezondheid en veiligheid gaan vóór.

Ook is er de mogelijkheid om de hele behandeling met een beeldbelverbinding te doen. Hier zijn goede ervaringen mee. Ik gebruik hiervoor speciaal voor psychologen ontwikkelde veilige software.

Met inachtneming van al het bovenstaande zal het lukken de gesprekken de komende tijd door te kunnen laten gaan. Bedankt voor uw medewerking!.


Algemeen

In ieders leven gaan er dingen anders dan gewenst. Vaak lukt het om daar zelf weer overheen te komen, maar soms lukt dat niet, of duurt het te lang. Ieder mens heeft ook wel een of meer lastige eigenschappen, of reageert wel eens "verkeerd", maar soms lijkt het een grote klus om op eigen kracht de draad weer op te pakken. Dan kan deskundige hulp nodig zijn.

Denk niet te snel dat u er alleen uit moet komen. Of dat alles eerst nog erger moet worden voordat u hulp kunt krijgen. Juist als u er vroeg bij bent kan er sneller en effectiever aan de problemen gewerkt worden.


18+

Ik neem geen jeugdige cliënten (onder de 18) meer in behandeling.


Wachttijden

De wachttijd bedraagt ca. 7 weken.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt kunt u bij uw zorgverzekeraar wachtlijstbemiddeling aanvragen.
 
(peildatum: 1 mei 2021)